Aktualizacje statusów
suiiuris → vastertiti
dla pewnosci raz jeszcze napisze bo dziwnie tu jakos nie wiem czy te waidomosc dochadza najwyzej sie powtorze milo mi ze dodalas mnie do znajomych wiedzialem ze to ty musiz byc.wiesz lubie cie bardzo nawet jak stalem i marznelem na mrozie i byla bylo zimno wiec chce przez to powiedziec nie che sie z toba nie nienawidziec i wiesz znam twe wady wiem jaka jestes
04 gru 2010 12:50
maciekpn → novak
acha żeby nie było że sępie wysyłam jeden namiar do 40stki - umawia się bez problemu i ciagnie za 50zl 605-968-282. czekam na namiar do nieskiej magdy z rycerskiej. pozdro
02 gru 2010 19:45
cybuch → wyuzdanaSuka
A więc jednak... zbanowałaś mnie, wyrzuciłaś jak śmiecia gdy przestałem być potrzebny, podeptałaś nasz związek, zabiłaś motyle :(
To powiem Ci:
Wszystkie orgazmy z Tobą udawałem!!!
To powiem Ci:
Wszystkie orgazmy z Tobą udawałem!!!
02 gru 2010 09:55
arkadyjebaka → derek23
No moge pdać maila laska ci poda nr , na samego loda pewnie by poszła bo kasy potrzebuje...ale nie wiem musiał byś zagadać że z ogłoszenia piszesz - serio bo kobieta ceni dyskrecje matka 3 dzieci :), a ty możesz odwdzięwczyć się jakimś namiarem tylko nie na profesjonalistke to nie moja bajka :)
01 gru 2010 16:54
suiiuris → vastertiti
witaj.jesli sie nie myle to musisz byc ty bo kto inny podaje nazwe uzytkownika vastertiti. nie potrzebnie dzwonilem cie zawiadomic o ogloszeniu dzis.
01 gru 2010 16:46
arkadyjebaka → gruby77
Elo gruby
Jak już ja przetestujesz wymienimy sie nr oki?
Mam jeszcze cos z tbg jak chcesz to ci podam bo laska raczej nie w moim typie choć byłem na testech :)
Jak już ja przetestujesz wymienimy sie nr oki?
Mam jeszcze cos z tbg jak chcesz to ci podam bo laska raczej nie w moim typie choć byłem na testech :)
01 gru 2010 14:47
PAINT
STRASZNIE DUŻY TEN PROMIEŃ:(
NA WYMIANE NIE MAM NIC, ALE JAK COS BEDZIE CIEKAWEGO TO SIE ODWDZIECZE:)
NA WYMIANE NIE MAM NIC, ALE JAK COS BEDZIE CIEKAWEGO TO SIE ODWDZIECZE:)
30 lis 2010 23:09
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi