Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Reklama

Angel VIP

Masaż erotyczny w Warszawie, masaż ero dla mężczyzn z finałem | SkyMassage

Aktualizacje statusów

Zdjęcie

dawid35 → rysiu7

tobie kolego to juz sie dziewczyny placza a szczegulnie te mlode brunetki, siejesz zamieszanie wiec jesli z jakas nie byles to nie krzan ze cie przeleciala
05 gru 2010 21:05
Zdjęcie

tred

A kobiety zmieniałem częściej, niż prezerwatywy...
05 gru 2010 17:45
  • tred - zdjęcie
    tred
    A jednak żadnych wad. Nie spróbujesz - nie dowiesz się :-P
    27 sty 2011 02:49
  • wanessa - zdjęcie
    wanessa
    jeszcze parę latek i też mnie czeka fotel bujany hahaha
    27 sty 2011 14:28
  • tred - zdjęcie
    tred
    Emeryci zawsze cieszą się większym powodzeniem, niż emerytki 8-)
    27 sty 2011 21:19
Zdjęcie

maxxim → vastertiti

suiiuris, bloga na profilu innego usera piszesz?
05 gru 2010 12:16
Zdjęcie

seksiniunia → towarzysz_mao

witam serdecznie,mam bardzo prosze o pomoc,bo jest juz troche nie jasnoci na foroum Monika VIP i Paulina VIP UL;Sychty.Bo chodzi o to ze monika juz nie pracuje ze mna i dopisywane sa komentarze co raz nie fajne a psuje mi to moją osobe i mój wizerunek niestety dziewczyny psuja sobie opinie a ja na tym cierpie bo panowie czytajac te opinie myslą ze my jestesmy nadal razem na ul:Sy...
05 gru 2010 07:40
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

potrzymaj rozmowe!!!
04 gru 2010 21:12
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

bede musial przerwac to mysalelem ze moze jednak odpowiesz na moja odezwe a powiem uczciwie ze woloalbym zebys sie odezwala.
04 gru 2010 21:10
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

zostawiam wiadomosc za wiadomoscia wysylam tobie i ciagle nic nie mam powodu by dalej wyslyac ci bo nawet nie mam do konca pewnosci czy to czytasz i to co napisze trafia do wialsciwej osoby.
04 gru 2010 21:07
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

codzienie moglbym tu zagladac i zostawaic jakos wiadomosc ale one nie maja zadnego sensu jesli ty nie dajesz zadnych odpowiedzi mi na moje waidomosci.dodalas mnie do znajomych to przyznaj sie i przerwij to milczenie moglabys?
04 gru 2010 16:38
Zdjęcie

Nikola1986 → nowak

spotkanie?:)
04 gru 2010 16:33
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

nie obawiaj sie ode mnie nikt sie nie dowie ze cos mi odpisalas gdybys jednak przeslala jakos wiadomosc do mnie
04 gru 2010 16:28
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

a przynamniej cos odpisala.
04 gru 2010 16:26
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

wiem ze bylas na tym forum bo widze w twoich obcjach liczbe odwiedzin twojego logowania nie oczekuje wiele w zasadzie niczego jt z kim innym nic nie bede ci psul tak wybralas ale jak juz spelas sie i doodalas mnie do znajomych to bylbym wdzieczny gdybyds potwuerdzila ze ty to ty.
04 gru 2010 16:24
Zdjęcie

orange_juice → blodyblody

Witam!
ciągle dostępna??
servis, ceny i zaangażowanie ciągle tak samo dobre??
pozdrawiam
04 gru 2010 13:46
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

z powazaniem KB
04 gru 2010 12:53
Zdjęcie

suiiuris → vastertiti

nawet jak wtedy amrzlem i bylem wciekly ael jak cie z obaczylem przez szybe zlosc mi przeszla i sam sobie sie potem dizwilem ze gdy cie tylko zobaczylem niedosc ze mi zlosc przeszla to sie usmiechnelem mowie to bys wiedziala ze nie jt zly za to ze zmarzlem wtedy.
04 gru 2010 12:52