Aktualizacje statusów
tomek6n → konkretnykr
Witaj Kolego :)
Wiesz mam biznes porzyczył byś numer do suczka_sp?? nie moge jej dirwac dam coś od siebie choć pewnie to juz masz co ja.Poratój człowieka :) Dzięki za pomoc
Wiesz mam biznes porzyczył byś numer do suczka_sp?? nie moge jej dirwac dam coś od siebie choć pewnie to juz masz co ja.Poratój człowieka :) Dzięki za pomoc
22 gru 2012 10:18
slodkakarolina
A teraz o tym,jakby co...http://www.youtube.com/watch?v=9X3uwpJzFoE
21 gru 2012 22:44
Rodney73 → gg2
Witam
Podzieliłby się może kolega numerem do owej panny?
Pozdrawiam
Podzieliłby się może kolega numerem do owej panny?
Pozdrawiam
21 gru 2012 10:27
Neon900 → PajmonCK
hej kolego dało by rade cos dowiedziec sie o juli z konskich bo mam ten sam poczatek numeru tylko nie wiem czy to ona a mialem zamiar wybrac sie do niej;) moglbys cos wiecej powiedziec?:)
20 gru 2012 19:40
filip75
Witam szwagrów,od niedawna na forum ,od dawna w temacie.
Nasza płeć piękna powinna być traktowana jak królowa i powinniśmy ją czcić i wynosić na piedestał ,a nie jak podnóżki do naszych butów. Dlatego Panowie zastanów cie się co robicie ,mo może wyrządzacie szkodę innym szwagrom,pozdrawiam Filip
Nasza płeć piękna powinna być traktowana jak królowa i powinniśmy ją czcić i wynosić na piedestał ,a nie jak podnóżki do naszych butów. Dlatego Panowie zastanów cie się co robicie ,mo może wyrządzacie szkodę innym szwagrom,pozdrawiam Filip
20 gru 2012 11:27
DOL → Brunetka30wroc
Hej pisałem do Ciebie na erodate, daj namiary jestem chętny na spotkanie
pozdrawiam
pozdrawiam
20 gru 2012 06:08
ona333
hah jestem pod numerem Magdy do końca roku ale kartę wkładam jak mam czas :) więc jak ktoś napisze to na pewno odpisze.. ale nie obiecuje, że to będzie zaraz :)
19 gru 2012 15:26
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi