Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Reklama

Angel VIP

Masaż erotyczny w Warszawie, masaż ero dla mężczyzn z finałem | SkyMassage

Aktualizacje statusów

Zdjęcie

zdecydowany27 → wieczniepodniecona

:)
27 gru 2012 00:37
Zdjęcie

rero86 → krakuv

Witam ,jest możliwośc otrzymania numeru do uległa suka38 503-373-xxx
Oferuje w zamian wspomniany numer do Ani ze stoków, Lodowej-za30zł , starsza ze wzgórz krzesławickich(50 lat) .
Prosze o pomoc,pzdr
26 gru 2012 22:04
Zdjęcie

latika

Mam ochotę wrócić : )
25 gru 2012 22:56
  • AndrewRed - zdjęcie
    AndrewRed
    A to była jakaś okazja, czy tak po prostu lampka różowego wina wieczorem dla zdrowia? :P
    28 gru 2012 20:17
  • vnc28 - zdjęcie
    vnc28
    Białego, białego. Czerwone barwi :)
    Poza tym mało to okazji? Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota i niedziela. Toż to same okazje haha
    28 gru 2012 23:47
  • latika - zdjęcie
    latika
    A już mnie o wino posądzacie? ja prosta kobita, piwo pijam.
    30 gru 2012 23:31
Zdjęcie

Inzynier88 → misiukolorowy

Wykasuj sobie wiadomosci bo nie moge do ciebie napisac a mam Sprawe
25 gru 2012 14:22
Zdjęcie

lukas1988 → Belysella

witam:)dzieki za zaproszenie:)wyślij mi kontakt do siebie na priv bo mam wielką ochotę na spotkanie z Tobą:)
25 gru 2012 12:26
Zdjęcie

kami → nimfomankaxxxl

Kochana, życzę Ci tego samego, albo nawet więcej i lepiej...
Ja nie mam farta w takich okolicznościach, więc komuś musi bozia wynagrodzić w dwójnasób... niech trafi na Ciebie. :P
25 gru 2012 02:32
Zdjęcie

zdecydowany27 → nimfomankaxxxl

Wszystkiego dobrego z okazji Swiąt :)
24 gru 2012 22:50
Zdjęcie

zdecydowany27

Dziekuję i wzajemnie:)
24 gru 2012 22:49
Zdjęcie

nimfomankaxxxl → kami

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta!!Aby takie były i aby...
24 gru 2012 22:15
Zdjęcie

nimfomankaxxxl → Magdalenna9000

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta!!Aby takie były i aby...
24 gru 2012 22:14
Zdjęcie

nimfomankaxxxl → Magdalenna9000

Zdjęcie

nimfomankaxxxl → techcom23

Zdjęcie

nimfomankaxxxl → Coyotee

24 gru 2012 22:13
Zdjęcie

nimfomankaxxxl → zdecydowany27

24 gru 2012 22:13
Zdjęcie

tifani84

całuj mnie.... niech ta noc....
22 gru 2012 23:39