Aktualizacje statusów
xslimakx
smutno... brakuje... brakuje kogoś... w zeszłym tygodniu poznałem kogoś niesamowitego... wiem, że to nie ma szans... ale... chciałem... choć przez chwilę się łudzić... przez chwilę tylko jedną chwilę... ale ona się nie odzywa choć obiecała... mówiła, że tak...
31 sty 2012 05:33
xslimakx
smutno... brakuje przyjaciela... chciałoby się wyjść do kina, na kolację być razem... :(
30 sty 2012 20:02
xslimakx
Kolejna awantura, kolejna kontrola, kolejne... eh... a może by tak spieniężyć wszystko, kupić bilet w jedną stroną do jakiegoś ciepłego kraju... może gdzieś znajdę miejsce dla siebie. Może gdzieś jest moja połówka.
29 sty 2012 15:31
xslimakx
Miało być pięknie... i było... krótko... teraz? same ograniczenia. Kiedyś świat stał otworem można było wszystko teraz... ograniczenia... ile można... przestaję mieć siły na to... już nie mogę ten realizm mnie zabije... chcę wrócić do tego co było ale nie mogę...
29 sty 2012 11:57
xslimakx
Z drugiej strony jest jeszcze... kogo mógłbym określić "sex has become all I know about you" z piosenki No Sex...
29 sty 2012 11:55
xslimakx
Rok za dwa tygodnie minie, ona jest szczęśliwa ja nie. Nie wiem jak to wszystko odkręcić, tyle się zmieniło tyle zainwestowałem... jutro bardzo ważna decyzja a nie ma z kim porozmawiać... na kim się oprzeć...
29 sty 2012 11:52
xslimakx
Stoję nad przepaścią, patrzę wstecz na swoje życie i mam ochotę skoczyć boję się, proszę popchnij mnie...
27 sty 2012 18:49
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi