Aktualizacje statusów
xslimakx
a może powinienem faktycznie zrobić jak mi ktoś doradził wyjechać i zacząć od początku... spieniężyć wszystko co mam i kupić bilet w jedną stronę... nigdy się nie obejrzeć... zamknąć ten rozdział stawiając grubą kreskę... a jeśli sobie nie poradzę? w zasadzie skoro zaproponowa...
05 lut 2012 15:12
xslimakx
i znowu odmówiła... tęsknię za pięknymi oczami... tęsknię choć nie rozumiem dlaczego... myślę o niej ale też nie wiem dlaczego... te oczy... mógłbym w nie patrzeć godzinami... ich widok mnie uspokaja... nawet jak jestem zły te dwa piękne punkciki uspokajają mnie...
05 lut 2012 15:08
xslimakx
Dubaj... Abu Dhabi... co mam zrobić? co mam zrobić żeby tam być a jednocześnie tu zostać...
05 lut 2012 00:35
xslimakx
smutek... mi też się udzielił. rozmawiałem dziś z kimś... nie wiem dlaczego ta osoba jest ciągle smutna... tylko czasem udaje mi się ją rozweselić... wtedy jej uśmiech... trudno to opisać... jest piękny aż serce się raduje. niestety nie chce powiedzieć o co chodzi... chciałbym pomóc... być przyjaciele...
05 lut 2012 00:33
xslimakx
"sex has become all I know about you.
Memories of those filthy things that we do.
There's not one single thought that is left
after sex with you "
Memories of those filthy things that we do.
There's not one single thought that is left
after sex with you "
02 lut 2012 00:32
xslimakx
Przestaję szukać... historie lubią się powtarzać... 10 lat temu ktoś mnie znalazł pomógł uratował... może się to powtórzy... może...
01 lut 2012 20:40
xslimakx
Obiecałaś... czekałem... czekam... jednak z minuty na minutę dociera do mnie coraz bardziej ta myśl, że nie zadzwonisz. Nie zadzwonisz mimo, że obiecałaś. Ciężko będzie zapomnieć ale czas leczy rany... zapomnieć o twoich... o tobie... miałem nadzieję znaleźć w tobie przyjaciela. Trudno pomyliłem si...
01 lut 2012 20:38
xslimakx
chyba mam pomysł na siebie... w końcu trzeba coś mieć przynajmniej plany przynajmniej marzenia... zostało 197 dni i dużo pracy. Dużo pracy przede mną mało czasu. Zrealizuję to postanowienie, zrealizuję... ta myśl, to marzenie jest takie... takie nierealne... zmieni się wszystko, zmienię wszystko będę... a nie wa...
31 sty 2012 21:22
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi