Aktualizacje statusów
kilerowdwoje
------- Kobieto poranku słoneczny, Potrafisz do nieba wznieść, ku gwiazdom na nieboskłonie I sprowadzić piekło, gdzie po wieczność się płonie Ty rządzisz, kierujesz, swym i innych losem Od Ciebie zależy ilu będzie leżeć Mężczyzn przed Tobą pokotem Delikatna i ostra jak pineski ostrze potrafisz zabić szybko i nie widocznie. Daj rozkosz i nie rań, a oswoisz zwierza. A zwierz się odwdzięczy i będzie u twych stup leżał. -------
23 maj 2017 07:38
milfhunter90
Szczerze to mam zabójczą ochotę porozmawiać z jakąś ciekawą kobietą nie koniecznie o seksie o czym ... napisz / To co nas tworzy Plątanine czasu przeszlosci , terazniejszosci, przyszlosci , przyszslosc niby cos czego nie ma jeszcze jednak bardzo wplywa na nasze terazniejsze decyzje , co to jest nasze oczekiwania ?statystyka ? prosze o odpowiedz ;)
21 maj 2017 16:05
-
ariana666
"Peryferal" W. Gibsona przeczytaj...Dużo odpowiedzi uzyskasz... Kto wie w ilu wszechświatach ( czyt. alternatywnych rzeczywistościach ) żyjemy?
22 maj 2017 06:15
kilerowdwoje
Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze.
17 maj 2017 17:03
-
honey4you
no i jeszcze "honey" tez jest zdrowy...;D
17 maj 2017 17:35 -
honey4you
no i jeszcze "honey" tez jest zdrowy...;D
17 maj 2017 17:35
-
Hiros
Miałem coś innego na myśli :)
Długo będziesz go faszerować?:) Ma swoje lata może nie dać rady:)
14 maj 2017 17:12 -
ariana666
Da radę...Zawsze daje... :D
To tylko specyfiki na wiatry... :D
14 maj 2017 17:35 -
Hiros
Dziwne, dostałem sms'a z nieznanego nr z wołaniem o pomoc ale pewnie to pomyłka:)
14 maj 2017 18:03
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi