Aktualizacje statusów
Underwood28
Ekstraklasa to porażka. Puchary Europejski weryfikują. Legia przerąbać z kelnerami :)
17 sie 2018 02:32
passing_by
Spenser Reynolds był nieco niższy od przeciętnego obywatela Sieci - i znacznie od niego przystojniejszy.[...] Doskonała sylwetka i wyszukany strój zdradzały zamożność, ale nie przekraczały granic dobrego smaku. Emanował spokojną pewnością siebie, o której wszyscy mężczyźni marzą, lecz tylko nielicznym udaje się ją posiąść. Miał bystry umysł, szczery szacunek dla rozmówców i wprost legendarne poczucie humoru. Od razu znielubiłem skurwiela.
08 sie 2018 23:24
Underwood28
Większego obciachu niż Legia w Lidze Mistrzów nie ma, czas znieść ten podział na grupy w Ekstraklasie.
03 sie 2018 16:07
passing_by
Nurzałem się w religijności i alkoholu, żeby ostatecznie stwierdzić, że w tym drugim znacznie łatwiej znajduję pocieszenie.
19 lip 2018 00:23
-
ariana666
Nie wolno się bać, strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic.
Jestem tylko ja.
F. Herbert " Diuna"
06 lip 2018 22:59 -
Imbloc
'Nieporównanie mniej ludzi umarło ze strachu niż z odwagi" Andrzej Niewinny Dobrowolski
07 lip 2018 08:26
Imbloc
Wikipedii grozi zniknięcie z sieci !!! UE powaliło ?!? https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Stanowisko_wikipedystów_w_kwestii_dyrektywy_o_prawach_autorskich_(lipiec_2018)
04 lip 2018 21:49
Underwood28
B oże Spraw by Chorwacja, Francja wygrały a Anglia i Brazylia remis w 1 połowie, a będzie pięć zer :)
04 lip 2018 14:47
-
passing_by
Ja też mam taki na 5 zer, ale typy całkiem inne, to nie mogę dołączyć do modlitwy!
04 lip 2018 15:59
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi