Aktualizacje statusów
Gabi
Jestem OAZĄ SPOKOJU... pierdolonym, kurwa, zajebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
22 wrz 2010 23:22
sympatyczna → Szalony35
Witaj,
napisałam do Ciebie prywatną wiadomość, ponieważ szukam spotkania sponsorowanego. Mam problemy finansowe i dlatego postanowiłam poszukać w ten sposób. Nie ma mnie wśród opisywanych dziewczyn. Lokum na spotkanie mogę wynająć. Szukam na seks oralny i klasyczny. Wyglądam raczej fajnie, gdybyś był zainteresowany podeśle fotki z ukrytą twarzą i numer telefonu.
Pozdrawiam
Ania
napisałam do Ciebie prywatną wiadomość, ponieważ szukam spotkania sponsorowanego. Mam problemy finansowe i dlatego postanowiłam poszukać w ten sposób. Nie ma mnie wśród opisywanych dziewczyn. Lokum na spotkanie mogę wynająć. Szukam na seks oralny i klasyczny. Wyglądam raczej fajnie, gdybyś był zainteresowany podeśle fotki z ukrytą twarzą i numer telefonu.
Pozdrawiam
Ania
22 wrz 2010 10:28
Danceman → oscaro
Nie napiszę tego na poście z wiadomych powodów, ale podtrzymuję Twoją pozycję ws niektórych "co wola isc na ilosc" ;)
pozdrawiam, ja jak widzisz tez dlugo sie zbieram do napisania swojej pierwszej opinii.
pozdrawiam, ja jak widzisz tez dlugo sie zbieram do napisania swojej pierwszej opinii.
21 wrz 2010 15:06
piotr47 → adi0034
a ile kasuje ta mloda jest jakas jej fotka na necie?dalej przyjmuja w okolkicach kozielskiej w takim 4-ro pietrowym bloku na 1-szym pietrze
21 wrz 2010 08:43
marmour → celebris
Co się wydarzyło 28.07.2005? Jeśli to nie smętna tajemnica?
Jesteśmy niemal rówieśnikami. Czy myśmy nie leżakowali razem? Co tam w przedszkolu słychać? :D
Jesteśmy niemal rówieśnikami. Czy myśmy nie leżakowali razem? Co tam w przedszkolu słychać? :D
20 wrz 2010 22:05
-
kami
Tutorial (z ang. korepetycje, samouczek) ? artykuł typu ?krok po kroku?, publikacja pozwalająca łatwo nauczyć się obsługi programów, programowania czy czegokolwiek innego. :)
Narazie beta testery nie działają, jak będą działać to Ci dam.
Obecnie tłumaczę tą aplikację częściowo bo jest tylko w oryginale
01 paź 2010 13:39 -
Lorelei
Trzymam Cię za słowo kochana :*
01 paź 2010 13:45 -
kami
:)
01 paź 2010 13:51
-
Lorelei
przydałyby się jeszcze powiadomienia o aktywności :P
20 wrz 2010 10:25 -
maxxim
A to nie ma? :P
21 wrz 2010 23:10 -
Lorelei
nie ma widocznych aktywności do komentarzy w profilu :chytry: Tzn. nie widzę powiadomienia że coś teraz napisałeś na mojej "tablicy".
22 wrz 2010 00:08
Mangusta
There is nothin' as sure in the world as the glitter of gold and the treachery of Elves
19 wrz 2010 20:47
pablo81 → seven7
Witam,mogę poprosic o gg?? Lub podam moje 10-60-61-8. Chciałem zapytać o Tajlandię bo planuję podróż.
Dzieki Pozdrawiam
Dzieki Pozdrawiam
19 wrz 2010 20:31
wanessa
no tak zaczyna się robić z tego fotka,masz rację,trzeba się przenieść na inne portale
18 wrz 2010 15:50
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi