Aktualizacje statusów
xslimakx
Kolejna awantura, kolejna kontrola, kolejne... eh... a może by tak spieniężyć wszystko, kupić bilet w jedną stroną do jakiegoś ciepłego kraju... może gdzieś znajdę miejsce dla siebie. Może gdzieś jest moja połówka.
29 sty 2012 15:31
xslimakx
Miało być pięknie... i było... krótko... teraz? same ograniczenia. Kiedyś świat stał otworem można było wszystko teraz... ograniczenia... ile można... przestaję mieć siły na to... już nie mogę ten realizm mnie zabije... chcę wrócić do tego co było ale nie mogę...
29 sty 2012 11:57
xslimakx
Z drugiej strony jest jeszcze... kogo mógłbym określić "sex has become all I know about you" z piosenki No Sex...
29 sty 2012 11:55
xslimakx
Rok za dwa tygodnie minie, ona jest szczęśliwa ja nie. Nie wiem jak to wszystko odkręcić, tyle się zmieniło tyle zainwestowałem... jutro bardzo ważna decyzja a nie ma z kim porozmawiać... na kim się oprzeć...
29 sty 2012 11:52
znamek → miluski2
witaj,
jesteś może zainteresowany wymianą namiarów. Chętni spotkałbym się z dominiką21.
dzięki
jesteś może zainteresowany wymianą namiarów. Chętni spotkałbym się z dominiką21.
dzięki
28 sty 2012 12:06
Humberto → drifterr
Dobrze, ze filozofia Roissy/Heartiste zaczyna wkradac sie do naszej ojczyzny. Czytam go od dwoch lat i zmienil moje zycie. Pozdrawiam
28 sty 2012 00:04
xslimakx
Stoję nad przepaścią, patrzę wstecz na swoje życie i mam ochotę skoczyć boję się, proszę popchnij mnie...
27 sty 2012 18:49
dawidss → wyuzdanaSuka
a ja bym dal kazda cene by spedzic z toba noc :* ale mowi sie trudno:(
27 sty 2012 00:05
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi