Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Reklama

Angel VIP

Masaż erotyczny w Warszawie, masaż ero dla mężczyzn z finałem | SkyMassage

Aktualizacje statusów

Zdjęcie

xslimakx

190...
07 lut 2012 19:40
Zdjęcie

goodgirl

Każdy facet to świnia, choć rasowa bo ma ogonek z przodu ;D
07 lut 2012 17:38
Zdjęcie

simson437 → koleszka1401

Witam szwagra podaj namiary na ta pannę wtedy będę mógł ci jakoś pomuc a w zamian mogę ci podrzucic coś ale w kielcach
07 lut 2012 08:11
Zdjęcie

Nadin

jaka opinie macie o mnie?
06 lut 2012 22:30
Zdjęcie

xslimakx

zostawić to wszystko zostawić wszystkich i odpłynąć ot tak po prostu nie martwić się niczym tylko błogo odejść...
06 lut 2012 21:25
Zdjęcie

xslimakx

są dni są dni... takie jak ten dzisiejszy kiedy mam chęć położyć się i usnąć i już nigdy się nie obudzić. Zobaczyć jak to jest po drugiej stronie, może lepiej może gorzej. Ale napewno inaczej...
06 lut 2012 21:01
Zdjęcie

paulock → koleszka1401

[email protected]
cześć kolego podziel się namiarem do Sandry. Wyślij foto i nr telefonu. Nie jest to czasem taka szczuplutka brunetka z tatuazami?
06 lut 2012 19:53
Zdjęcie

xslimakx

191...
06 lut 2012 18:19
Zdjęcie

namietnaverona

Dla siebie jesteśmy tylko w objęciu wtuleni. Tak głodni siebie, tak blisko. Dla siebie jedyni Czułością nasyceni w uniesieniu serc, mamy tu krainę szczęścia naszych wspólnych miejsc. W rozkoszy częstując się muskających ust, potokiem rwącym płyniemy teraz już bez słów. Żar splecionych ciał w miłości spłonie, by opaść razem w dół takromeo Romeo przychodzi w nocy jest conocnym gościem w mej sypialni ma piękne oczy wspaniały uśmiech delikatne rece kocham sie z nim puki świt nas nie zastanie
06 lut 2012 14:19
Zdjęcie

goodgirl

Na świecie jest pięć żywiołów: ogień, woda, powietrze, ziemia i wkurzona kobieta.
06 lut 2012 05:42
Zdjęcie

xslimakx

i się chyba wzięła i obraziła a ja dobrze chciałem... aaaaaa.
05 lut 2012 17:09
Zdjęcie

xslimakx

a może powinienem faktycznie zrobić jak mi ktoś doradził wyjechać i zacząć od początku... spieniężyć wszystko co mam i kupić bilet w jedną stronę... nigdy się nie obejrzeć... zamknąć ten rozdział stawiając grubą kreskę... a jeśli sobie nie poradzę? w zasadzie skoro zaproponowa...
05 lut 2012 15:12
Zdjęcie

xslimakx

i znowu odmówiła... tęsknię za pięknymi oczami... tęsknię choć nie rozumiem dlaczego... myślę o niej ale też nie wiem dlaczego... te oczy... mógłbym w nie patrzeć godzinami... ich widok mnie uspokaja... nawet jak jestem zły te dwa piękne punkciki uspokajają mnie...
05 lut 2012 15:08
Zdjęcie

dluuuugi → MoniJulka

Szkoda że już Ciebie nie ma :( Jedno spotkanie i chciało by się więcej. Mi jak zwykle życie się kurewsko układa nie mogłem się spotka jak byłaś.Może kiedyś???? Kto wie
Gorące buziaki i klapsy przesyła
Wschodnio Afrykańs...
05 lut 2012 11:43
Zdjęcie

rudka86 → gizmomk

Dzieki \za mily komentarz;))i pozdrawiam
05 lut 2012 10:46