Aktualizacje statusów
onomato → sincler
Witam, jak widzisz Kolego lepiej się na forum nie odzywać bo chcesz dobrze a wychodzi.....
Możesz mi powiedzieć do kogo warto udać się w Chełmie i w jakich warunkach przyjmuje?
Pozdrawiam
Możesz mi powiedzieć do kogo warto udać się w Chełmie i w jakich warunkach przyjmuje?
Pozdrawiam
25 mar 2012 19:25
tomek7722 → KarolinaPW
przyjmujesz jeszcze?? chcialbym sie spotkac. W jakim miescie jestes??
25 mar 2012 15:03
-
decameron28
http://www.youtube.com/watch?v=ZTzA_xesrL8
24 lip 2012 16:31 -
armeno
strach rodzi odwagę
27 sie 2012 12:29 -
goodgirl
I pokazuje jakim człowiekiem jest się w rzeczywistości. Mimo to by być naprawdę wolnym trzeba pokonać w sobie strach.
08 wrz 2012 20:00
-
a3801
A little knowledge is a dangerous thing.
21 mar 2012 20:35
dolce8 → Shutter
siemka
I dobrze ze nie dojechala, diva w ogole nie ze zdjec, napisalem komentarz na roksie ale sie nie wyswietlil, mloda zamknieta w sobie blondyna z jakimis brodawkami na plecach. nie ma zlego co na dobre nie wyjdzie.
pozdrawiam
I dobrze ze nie dojechala, diva w ogole nie ze zdjec, napisalem komentarz na roksie ale sie nie wyswietlil, mloda zamknieta w sobie blondyna z jakimis brodawkami na plecach. nie ma zlego co na dobre nie wyjdzie.
pozdrawiam
20 mar 2012 21:23
ferdinando → Filo28
Cześć, pamiętam świetnie spotkanie z Tobą, jestem dr ortopeda (mam nadzieję, że może mnie pamiętasz...) ktory widział się z Tobą w okolicach 6 grudnia.
Chętnie bym się z Tobą spotkał, chociaż jak znam życie pewnie definitywnie skończyłaś z tym "fachem". Odp jeśli masz chęć na spotkanie, jeśli nie, uszanuję :) w gruncie rzeczy to znaczy że masz silną wolę :)
Chętnie bym się z Tobą spotkał, chociaż jak znam życie pewnie definitywnie skończyłaś z tym "fachem". Odp jeśli masz chęć na spotkanie, jeśli nie, uszanuję :) w gruncie rzeczy to znaczy że masz silną wolę :)
19 mar 2012 23:43
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi