Aktualizacje statusów
SimpleMeTM → madziulla1989lbn
Hmm skąd mnie ten zaszczyt spotkał? :) I z kim mam przyjemność?
10 gru 2012 11:40
rydzopole → lubietorobic
Witaj mam pytanie dotyczące opisywanej pani.Chciałęm się zapytać o szczegóły czy napewno warto się do niej wybrać.Czy się całuje i czy kocha się w pozycji 6/9 z góry dziękóję za pomoc.pozdrawiam.
09 gru 2012 20:05
Spinaker → xenia
Nie mam pojęcia czy odpowiedzieć na mojej czy Twojej stronie wiec wybrałem i tu i tam :
Dziekuję. Sporo piszę - niestety nie zawsze na tak frapujące tematy. Dawno temu uczyłem jak pisać dobre pisma... urzędowe - takie, żeby czytającego zachęcaly do pozytywnej decyzji. Poniekąd jestem więc zawodowcem - łatwiej mi :)
Pozdrawiam.
Dziekuję. Sporo piszę - niestety nie zawsze na tak frapujące tematy. Dawno temu uczyłem jak pisać dobre pisma... urzędowe - takie, żeby czytającego zachęcaly do pozytywnej decyzji. Poniekąd jestem więc zawodowcem - łatwiej mi :)
Pozdrawiam.
09 gru 2012 18:12
Spinaker
O czym myślę? A o czym może myleć facet, ktory właśnie buszuje po sympatycznej garsonierze...
09 gru 2012 18:03
Spinaker
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
09 gru 2012 17:58
roland616 → Icon
witam,wybieram sie niebawem do wawy po prezent na 30-stke i jednym z punktow wycieczki ma byc wizyta u jakiejsc fajnej divy.jesli podeslalbys namiar na Angele(telefon lub jeszcze lepiej jak ja najlatwiej na czacie trafic)to bylbym wdzieczny.pozdrawiam i dzieki za odp.
09 gru 2012 17:03
archie111 → Maja85
Hej, co robi kobieta o takim pieknym imieniu na forum? ja mam 29lat. nie masz checi sie spotkac?
09 gru 2012 13:18
30Tomek
szukam fajnie kobieta lub dziewczyna lub pary na real - sex - szaleje - coś ciekawe
08 gru 2012 16:50
xenia → Spinaker
Przepraszam, że się ośmielam, ale nie mogłam się powstrzymać...
Masz fajne, lekkie pióro (czy raczej klawiaturę:)) i Twoje komentarze wprawiają mnie w dobry nastrój:)
Dziękuję.
Powodzenia!
Masz fajne, lekkie pióro (czy raczej klawiaturę:)) i Twoje komentarze wprawiają mnie w dobry nastrój:)
Dziękuję.
Powodzenia!
08 gru 2012 14:23
-
Mangusta
Hmm...a ile jeszcze zostało ?
11 sty 2013 20:10 -
kami
coraz mniej...
14 sty 2013 18:38
Jonak → diplodok
Też mnie nie podniecają młode Ja poprostu lubie kobiety a nie dziewczynki.
06 gru 2012 18:28
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi