Aktualizacje statusów
olimp55 → oralnydokonca
czytalem twój post Re: sunrise 519-793-xxx mam pytanie czy ta laska jest jeszcze gdzieś w top ogłoszeniach
05 sty 2013 14:50
Mike20cm → bigbull
Witaj, jesteś w stanie podać cały numer do Natalki ? Będę przelotem to może uda mi się umówic. Zachowam to dla siebie. Dzięki szwagier
04 sty 2013 15:22
Humberto → kindybau
Dla mnie 'polowanie', lansowanie sie i odgrywanie roli blazna jest o wiele bardziej upokarzajace niz placenie za seks. A tamci i tak placa--przynajmniej swoim czasem jezeli nie kasa za randki.
03 sty 2013 17:17
paulock → Icon
Witaj Kolego
Jesli mozesz to podaj namiar na laseczke z morawicy lub chociaz powiedz gdzie jej szukac. Pozdrawiam
Jesli mozesz to podaj namiar na laseczke z morawicy lub chociaz powiedz gdzie jej szukac. Pozdrawiam
03 sty 2013 12:56
asases → Icon
Witam.
Kolega ma chyba zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj.
Mógłbyś podesłać na PW namiary do tej dziewczyny nr telefonu + link do portalu(czyżbyś znalazł ją na badoo? - bo wiem, że tam też jest kilka dziewczyn).
Z góry dziękuję
i pozdrawiam.
Asases
Kolega ma chyba zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj.
Mógłbyś podesłać na PW namiary do tej dziewczyny nr telefonu + link do portalu(czyżbyś znalazł ją na badoo? - bo wiem, że tam też jest kilka dziewczyn).
Z góry dziękuję
i pozdrawiam.
Asases
03 sty 2013 11:53
koleszkack1 → Icon
Czesc, coś więcej o tej małolacie z Morawicy? jakieś foto..ewentualnie link?gdzie ja trafiłeś? służę pomocą w tematach świętokrzysko radomskich:) Pozdrawiam i czekam na odp.
03 sty 2013 11:14
krzysztofpckk → kasia121212
Cześć. Mam prośbę o nr i adres oraz termin spotkania. CZekam niecierpliwie
03 sty 2013 09:51
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi