Aktualizacje statusów
SPYRO
Jeżeli mówię ,że czegoś nie praktykuję to nie życzę sobie aby mnie namawiano abym to zrobiła.Szlag mnie trafia jak muszę powtarzać po pięć razy ,że czegoś nie ma.A co niektórzy nie mogąc się z tym pogodzić uważają,że wyzwiska to najlepsza riposta na odmowę.HeHe tym sami sobie wystawiacie świadectwo jakimi chamami jesteście.A mnie to nie rusza. :)
10 cze 2013 17:32
diabelfk
Kiedy naprawdę zacząłem kochac samego siebie,uwolniłem się od tego wszystkiego,co nie było dla mnie zdrowe.Od ludzi,przedmiotów,sytuacji i od wszystkiego,co odciągało mnie ode mnie samego.Na początku nazywałem to ''zdrowym egoizmem''.Dziś wiem,że to nazywa się MIŁOŚĆ DO SAMEGO SIEBIE--Charlie Chaplin
07 cze 2013 16:47
zombie123 → Brunetka30wroc
Czy mogła byś dać jakiś numer do siebie? Chciałbym się umówić na spotkanko. Pozdr.
01 cze 2013 16:01
-
minterinho
Wyczyść skrzynkę wiadomości jeśli możesz :)
21 lip 2013 22:06
Peres69
Qui bibit, dormit. Qui dormit, non peccat. Qui non peccat, sanctus est. Ergo: Qui bibit, sanctus est.? Kto pije, śpi. Kto śpi, nie grzeszy. Kto nie grzeszy, jest święty. Więc: Kto pije, jest święty.
30 maj 2013 23:25
gentelmen77
Idiotow jest niewielu ale sa tak sprytnie ustawieni ze spotykamy ich na kazdym kroku
30 maj 2013 14:44
ZacnyRycerz → kris1978
noś Ty, nie mowie oTobie. Tlumacze sie jedynie, ze jak mam opisać panne, jak mi zabraniają. Chlopaki chyba popisują sie przed nimi, że są uzytkownikami garso. Niestety na naszą niekorzyść. Ostatnio spotkalem sie z Weroniką z Elektrycznej, caly dzien sie zabawialiśmy, i chuj, jak mam opisac jak któryś z debili pokazał jej dział zamknięty i jej temat. To samo tyczy sie pewnej blondi mieszkajacej na stancji w lublinie.
29 maj 2013 15:24
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi