Aktualizacje statusów
piotr47 → qnur
ak sie do niej dodzwonisz to naprawde warto sie z nia spotkac,zgrabny tyleczek bardzo pojemny jak sie rozkreci,to mozesz nawet fisting zrobic.malutkie piersi ale naturalne,nie silikony,zgrabne nogi.Bardzo mila dziewczyna.robi gg z polykiem chowa calego i jeszcze ci wyciagnietym jezykiem lize jaja,robi riming,piss,mozesz nawet lac do buzi jak masz taka zachcianke,ja nie probowalem.Dochodzi przez anal jak ja fest posuwasz.normalna prosta dziewczyna ktora zbiera na kuracje uczy sie jeszcze w kla...
01 gru 2013 09:40
piotr47 → qnur
ak sie do niej dodzwonisz to naprawde warto sie z nia spotkac,zgrabny tyleczek bardzo pojemny jak sie rozkreci,to mozesz nawet fisting zrobic.malutkie piersi ale naturalne,nie silikony,zgrabne nogi.Bardzo mila dziewczyna.robi gg z polykiem chowa calego i jeszcze ci wyciagnietym jezykiem lize jaja,robi riming,piss,mozesz nawet lac do buzi jak masz taka zachcianke,ja nie probowalem.Dochodzi przez anal jak ja fest posuwasz.normalna prosta dziewczyna ktora zbiera na kuracje uczy sie jeszcze w kla...
piotr47 → qnur
Monisia21
Gdy w Andrzeja deszcz lub słota, w grudniu drogi bez błota. ( i taką mam nadzieję :) )
30 lis 2013 19:12
-
kartofel74
:-)
12 mar 2015 16:49
_Smerfetka_
Najmniej zadowalający mężczyźni to ci, co chełpią się swą męskością i uważają seks za rodzaj sportu, w którym zdobywają puchary. Mądra Monroe ;)
29 lis 2013 10:46
Monisia21
"Pewnego dnia otrę wszystkie łzy z Twoich oczu i uwolnię od wszelkiego bólu, który znosiłeś na ziemi" - Ap 21.3-4
28 lis 2013 20:34
-
miras1
Piosenka o dziewczynach pracujących ;-)
28 lis 2013 23:19
wieczniepodniecona
Nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
28 lis 2013 01:41
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi