Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Reklama

Angel VIP

Masaż erotyczny w Warszawie, masaż ero dla mężczyzn z finałem | SkyMassage

Aktualizacje statusów

Zdjęcie

piotr47 → qnur

ak sie do niej dodzwonisz to naprawde warto sie z nia spotkac,zgrabny tyleczek bardzo pojemny jak sie rozkreci,to mozesz nawet fisting zrobic.malutkie piersi ale naturalne,nie silikony,zgrabne nogi.Bardzo mila dziewczyna.robi gg z polykiem chowa calego i jeszcze ci wyciagnietym jezykiem lize jaja,robi riming,piss,mozesz nawet lac do buzi jak masz taka zachcianke,ja nie probowalem.Dochodzi przez anal jak ja fest posuwasz.normalna prosta dziewczyna ktora zbiera na kuracje uczy sie jeszcze w kla...
01 gru 2013 09:40
Zdjęcie

piotr47 → qnur

ak sie do niej dodzwonisz to naprawde warto sie z nia spotkac,zgrabny tyleczek bardzo pojemny jak sie rozkreci,to mozesz nawet fisting zrobic.malutkie piersi ale naturalne,nie silikony,zgrabne nogi.Bardzo mila dziewczyna.robi gg z polykiem chowa calego i jeszcze ci wyciagnietym jezykiem lize jaja,robi riming,piss,mozesz nawet lac do buzi jak masz taka zachcianke,ja nie probowalem.Dochodzi przez anal jak ja fest posuwasz.normalna prosta dziewczyna ktora zbiera na kuracje uczy sie jeszcze w kla...
Zdjęcie

piotr47 → qnur

Zdjęcie

Monisia21

Gdy w Andrzeja deszcz lub słota, w grudniu drogi bez błota. ( i taką mam nadzieję :) )
30 lis 2013 19:12
Zdjęcie

claudiaaa

Zaufanie niewinnych jest najużyteczniejszym narzędziem kłamców.
30 lis 2013 08:08
  • kartofel74 - zdjęcie
    kartofel74
    :-)
    12 mar 2015 16:49
Zdjęcie

hana13

I chociaz wciaz chodze ciemna dolina...ZŁA sie nie ulęknę....
30 lis 2013 00:33
Zdjęcie

_Smerfetka_

Najmniej zadowalający mężczyźni to ci, co chełpią się swą męskością i uważają seks za rodzaj sportu, w którym zdobywają puchary. Mądra Monroe ;)
29 lis 2013 10:46
Zdjęcie

Monisia21

"Pewnego dnia otrę wszystkie łzy z Twoich oczu i uwolnię od wszelkiego bólu, który znosiłeś na ziemi" - Ap 21.3-4
28 lis 2013 20:34
Zdjęcie
  • miras1 - zdjęcie
    miras1
    Piosenka o dziewczynach pracujących ;-)
    28 lis 2013 23:19
Zdjęcie

th33nd

and you shall know the truth, and the truth shall make you free
28 lis 2013 08:06
Zdjęcie

th33nd

and you shall know the truth, and the truth shall make you free
28 lis 2013 08:06
Zdjęcie

wieczniepodniecona

Nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
28 lis 2013 01:41
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie

th33nd

Spotykają się dwie prostytutki:
27 lis 2013 20:32