Aktualizacje statusów
Imbloc
Tak z przy mrużeniem oka ;) po przeczytaniu/napisaniu kilu wątków..KLIENT-mężczyza który dostrzegł inflacje po 10 latach..PROSTYTUTKA- kobieta która przewidziała inflacje 10 lat wcześniej... :)
11 lis 2018 20:47
Imbloc
Miłość i przyjaźń to jedyne rzeczy których nie należy ani kupować ani o nie prosić ..Prawdziwe są bezcenne i bezwarunkowe ..I gdzieś mam fałszywych ludzi...nwet jakbym miała do końca życia uśmiechać się do własnego oblicza i mówić "miau" zamiast dzień dobry...
19 paź 2018 20:39
-
82motylek
Musze sobie to zanotować :-)
21 paź 2018 19:19
Imbloc
Teoria na dziś: Jest tylko jedna recepta na szczęście: Prawda prosto w oczy ...Z tymże ta prawda aby była prawdą musi objawiać się w trzech wersjach ; słowie płynącym z ciała, słowie płynącym z serca (duszy ) i słowie płynącym z umysłu (rozumu). Jeśli są sprzeczne i nie logiczne to jesteś zwolennikiem hipokryzji a jeśli zaś są sprzeczne i logiczne ! to jesteś zwolennikiem eklektyzmu ;) ...I TAK TRZYMAJ :)
01 wrz 2018 23:23
-
ariana666
Nie wolno się bać, strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic.
Jestem tylko ja.
F. Herbert " Diuna"
06 lip 2018 22:59 -
Imbloc
'Nieporównanie mniej ludzi umarło ze strachu niż z odwagi" Andrzej Niewinny Dobrowolski
07 lip 2018 08:26
Imbloc
Wikipedii grozi zniknięcie z sieci !!! UE powaliło ?!? https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Stanowisko_wikipedystów_w_kwestii_dyrektywy_o_prawach_autorskich_(lipiec_2018)
04 lip 2018 21:49
Imbloc
Niegdyś mężczyźni istnieli po to, żeby nas bronić i obsługiwać. (I do tych celów powinni służyć nadal). Powyższy pogląd odziedziczyłam po mojej matce i starannie, acz nieudolnie, kultywowałam przez całe życie. Do dziś mi nie przeszło. Ponadto obawiam się, że nie jestem w tym mniemaniu odosobniona? My zaś przez długie wieki istniałyśmy po to, żeby karmić i obsługiwać ich. Po licznych wysiłkach obu stron udało nam się osiągnąć sukces: teraz służymy głównie do tego, żeby zatruwać im życie. A tak...
22 cze 2018 20:16
-
Imbloc
Joanna Chmielewska "Przeciw Babom" o feminizmie z przymrużeniem oka..
22 cze 2018 20:20
Imbloc
Kobiety nie mają litości nad mężczyznami, których nie kochają. więcej Aleksander Dumas (syn) ? Dama Kameliowa
10 cze 2018 20:59
-
RockHardRideFree
Piekielny Brooklyn albo oryg. Last Exit to Brooklyn
http://m.filmweb.pl/film/Piekielny+Brooklyn-1989-7143
Damę Dumas już zakupiłem i będę uzupełniać braki.
12 cze 2018 22:51 -
Imbloc
Dziękuję i miłej lektury życzę. :)
12 cze 2018 23:02 -
Imbloc
Jeannette Angell: Call-Girl. Warszawa: Wydawnictwo Jeden Świat, 2004. Cytat: Jeannette Angell ? autorka autobiografii (?) w wieku 21 lat przeniosła się do Stanów Zjednoczonych, gdzie skończyła m.in. teologię w Yale i studia doktoranckie z antropologii społecznej na Uniwersytecie w Bostonie. Prowadziła wykłady z socjologii, historii religii i antropologii na kilku uczelniach bostońskich, włączając w to Harvard, sławną MIT (Massachusetts Institute of Technology) i londyńską Szkołę Ekonomiczną....
22 cze 2018 15:07
Imbloc
Szanowny Kliencie weź pod rozwagę że na przestrzeni ostatnich 10lat twoja stawka godzinowa wzrosła o 100% moja-nie. Więc to nie ja jestem droga tylko Ty zwyczajnie... oszczędny
07 cze 2018 07:30
-
Imbloc
To zależy chyba od regionu...moja stawka od 2008 roku oscyluje w granicach 150zl -200zl moich koleżanek też biorąc jeszcze pod uwagę ze to co kiedyś było za dopłatą oferują cenie to raczej spadła im o około 25%...więc cena usługi a sama stawka godzinowa to 2 różne rzeczy
09 cze 2018 09:24 -
jacekplacek123
Pewnie tak. Tu gdzie ja chodziłem, na początku było 150 zł (nigdy za mniej nie chodziłem), a 200 zł to już była wyższa półka. Teraz przeciętnie jest 200 zł, niższa półka to 150 zł, no i sky is the limit. A serwis - powiedziałbym, że się pogorszył.
09 cze 2018 16:34 -
Imbloc
serwis jak serwis co kto lubi ważniejszy jest sposób jego wykonania ...Ja zaczynałam na stawce 150zł wszystko w gumce bez udziwnień plus dopłaty za udziwnienia potem 200zł i czym chata bogata a dziś to wygląda tak miejscowe 40stki 100zł h przyjezdne 150zł młodsze 200zł i wszystkie jak amen w pacierzu czym chata bogata...przynajmniej w/g treści ogłoszenia obietnic telefonicznych
09 cze 2018 21:34
Imbloc
(..)Na dwudziestu wielkich panów, którzy cię obietnicami raczą, jeden zaledwie przyniesieci kosztowny upominek,a tymczasem tysiąc niepozornych zalotników napcha ci złotem kieszenie i garście.
31 maj 2018 19:33
-
Imbloc
Pietro Aretino 'żywoty kurtyzan"
31 maj 2018 19:38 -
passing_by
Bardzo dobra pozycja, polecam. Zwłaszcza jak naciagała zakochanego szwagra na stroje przy własnym triumfalnym wjeździe do miasta
31 maj 2018 20:25 -
Imbloc
Przeczytałam, naprawdę świetna, wszystkie sztuczki wysępienia od klienta dukatów od czasu renesansu są stosowane do dziś ;) No może ta z zamurowaniem jest już trochę nie aktualna...
01 cze 2018 07:12
Imbloc
Nie dam się zniweczyc marnie...I znów pójde pod latarnie....przyjdą inni przyjdą lepsi...przyjdą chłopcy malowani...i znów uśmiechnie się do mnie świat...autora nie znam ..stare tango bodajże to jest
12 lut 2018 23:25
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi