Aktualizacje statusów
arkadyjebaka → WalterPPk
Siema dbh,
Możesz podac nr do Racławówka Milena ? mogę się czymś odwdzięczyć, tymi nr co opisywallem na garso...
Możesz podac nr do Racławówka Milena ? mogę się czymś odwdzięczyć, tymi nr co opisywallem na garso...
11 kwi 2011 16:46
arkadyjebaka → misio1111
siema misio a masz cos jeszcze z tych okilic?albo lezajska?
08 lut 2011 14:00
arkadyjebaka → mawerick
Siema
podałeś mi wcześniej nr do jakiejs laski z tbg po 30, 609884xxx, kozystałeś ostatnio? Bo tel nie działa cały czas sie poczta włącza?
podałeś mi wcześniej nr do jakiejs laski z tbg po 30, 609884xxx, kozystałeś ostatnio? Bo tel nie działa cały czas sie poczta włącza?
11 sty 2011 20:20
arkadyjebaka → dzony888
Siema Dzony, byłbym wdzięczny za jakis kontakt z Kraśnika, w zamian kontakty stalowa , tbg i okolice...
pozdro
pozdro
09 sty 2011 11:26
arkadyjebaka → stalowawola25on
Siema
Widze ze znasz Dorote, możesz powiedzieć jak wyglada i czy warto ją odwiedzić?Może podasz kiedy można sie z nia sootkać, pora dnia itp....pozdro
Widze ze znasz Dorote, możesz powiedzieć jak wyglada i czy warto ją odwiedzić?Może podasz kiedy można sie z nia sootkać, pora dnia itp....pozdro
09 sty 2011 11:08
arkadyjebaka → Disco81
Roza 696746565,Leżajsk, nie wiem ile ty masz lat ale ona ok 40, twarz biała od pudru i czarny makijarz, także wg mnie tylko do loda sie nadaje- ale jak chcesz to probuj , bo laska nie w moim typie...:)
A jak cos bedziesz mniał pamietaj o mnie , bo kontakt masz za friko:)
A jak cos bedziesz mniał pamietaj o mnie , bo kontakt masz za friko:)
04 sty 2011 16:46
arkadyjebaka → Ton1984
Siema Ton
Odwiedziłeś juz ta laske z Baranowa Sandomierskiego? Jeżeli tak może podasz namiar na nią, ja mogę zaofiarowac kontakty: STW, TBG, Zamość pozdro
Odwiedziłeś juz ta laske z Baranowa Sandomierskiego? Jeżeli tak może podasz namiar na nią, ja mogę zaofiarowac kontakty: STW, TBG, Zamość pozdro
12 gru 2010 22:46
arkadyjebaka → derek23
No moge pdać maila laska ci poda nr , na samego loda pewnie by poszła bo kasy potrzebuje...ale nie wiem musiał byś zagadać że z ogłoszenia piszesz - serio bo kobieta ceni dyskrecje matka 3 dzieci :), a ty możesz odwdzięwczyć się jakimś namiarem tylko nie na profesjonalistke to nie moja bajka :)
01 gru 2010 16:54
arkadyjebaka → gruby77
Elo gruby
Jak już ja przetestujesz wymienimy sie nr oki?
Mam jeszcze cos z tbg jak chcesz to ci podam bo laska raczej nie w moim typie choć byłem na testech :)
Jak już ja przetestujesz wymienimy sie nr oki?
Mam jeszcze cos z tbg jak chcesz to ci podam bo laska raczej nie w moim typie choć byłem na testech :)
01 gru 2010 14:47
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi