Aktualizacje statusów
Szklieletor → wyuzdanaSuka
Pytanie do znawców tematu : Czy awatar przedstawia WS osobiście? strasznie ciekawe usteczka,szkoda że niestety więcej twarzyczki nie widać ;P
01 lut 2011 20:48
cybuch → wyuzdanaSuka
Gratuluję zdobycia Tytułu! Oby był wróżbą kolejnych sukcesów w biznesie, miłości; Źródłem radości, szczęścia i dóbr materialnych.
01 lut 2011 12:07
cybuch → wyuzdanaSuka
Głosowanie jest ustawione!!!
Dzięki za gratulacje :)
Trza by się złożyć na koronę, czy cuś...
Dzięki za gratulacje :)
Trza by się złożyć na koronę, czy cuś...
16 sty 2011 21:37
wncjoh → wyuzdanaSuka
Cybuch wszystko wskazuję na to że Asia i tak wygra .
moje głosowanie każdy widział jakie było.
Asia ja ci już gratuluję i koronuję.
moje głosowanie każdy widział jakie było.
Asia ja ci już gratuluję i koronuję.
09 sty 2011 11:20
cybuch → wyuzdanaSuka
Fanów WS proszę o głos w plebiscycie Diva roku 2010 regionu górnośląskiego - http://www.garsoniera.com.pl/forum/topic/53004-diva-roku-2010-regionu-gornoslaskiego/
05 sty 2011 23:00
skinny → wyuzdanaSuka
U Sylwii już byłem. Nie bój się - ciebie też odwiedzę ale anal ma być w cenie :)
18 gru 2010 13:44
cybuch → wyuzdanaSuka
A więc jednak... zbanowałaś mnie, wyrzuciłaś jak śmiecia gdy przestałem być potrzebny, podeptałaś nasz związek, zabiłaś motyle :(
To powiem Ci:
Wszystkie orgazmy z Tobą udawałem!!!
To powiem Ci:
Wszystkie orgazmy z Tobą udawałem!!!
02 gru 2010 09:55
worf771 → wyuzdanaSuka
Serdecznie pozdrawiam, bardzo żałuję że mieszkam tak daleko:(
19 lis 2010 18:56
Pride23 → wyuzdanaSuka
Witam Cie serdecznie, przepraszam jesli uraze Cie tym pytaniem, ale chyba spytac nie zaszkodzi. Czy nie myslala Pani kiedys, zeby zorbanizowac spotkanie typu gangband? Kilku, moze nawet kilkunastu facetow i Pani, moze plus kolezanka? Wejscie na taka impreze od goscia po powiedzmy 300 zl. Nie dawno organizowala cos takiego dziewczyna z krakowa, niestety za pozno sie dowiedzialem, a chetnie bym s...
14 lis 2010 21:44
Logowanie »

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi