Skocz do zawartości

Close Open
Close Open

Reklama

Angel VIP

Masaż erotyczny w Warszawie, masaż ero dla mężczyzn z finałem | SkyMassage

Ogłoszenie: 1,5% dla Admina Napisane przez kami

kami

ExtraGaduła

• JEDYNA
  • 35 503 postów
Drodzy Garsonierowicze,

zbliża się Nowy Rok i to zawsze jest moment na chwilę zatrzymania.
W tym roku mija 22 lata, odkąd wspólnie ciągniemy ten wózek. Przez ten czas Garsoniera była miejscem rozmów, wsparcia, czasem sporów, ale przede wszystkim – ludzi. I za to chcemy Wam z całego serca podziękować. 

Jak już się odkrywamy, to po całości. (link poniżej)
Dołączona grafikaNie będziemy udawać, że wszystko jest jak dawniej.
Z biegiem lat jest nam coraz trudniej – zdrowie coraz częściej mówi „stop”.

Maxxim jest bardzo poważnie chory i wymaga kosztownej rehabilitacji.

Ja sama też nie jestem w najlepszej formie – kręgosłup dał o sobie znać na tyle, że codzienność stała się zwyczajnie ciężka. Wszędzie architektoniczne bariery, wiedzieliśmy, że nie będzie łatwo, ale nie przypuszczałam, że będzie aż tak ciężko. 
Nie ma mnie z Wam na Forum od dawna, nie zaglądam, bo się wypaliłam a i laski dały mi w kość.

Głupio jest prosić. Naprawdę.

Ale życie jest jakie jest, a Garsoniera zawsze była miejscem szczerości.

Dlatego – jeśli będziecie rozliczać PIT-y i jeśli uznacie, że chcecie o nas pomyśleć, bardzo prosimy o przekazanie 1,5% podatku na  rehabilitację Admina. 

Możecie również po prostu przekazać jakiś datek w formie darowizny na ten cel, korzystając z formularza zawartego na stronie  
https://www.fundacja...kozyrski_10823/ - którą można odliczyć od podatku.

Jest to dla nas szczególnie cenna forma wsparcia, ponieważ środki ze zbiórki 1,5% pojawiają się realnie w październiku 2026 roku, a rehabilitacja potrzebna jest na "już" - każda złotówka zbliża nas do poprawienia kondycji i zdrowia Admina.

Wszystkie formy wpłaty są anonimowe.
(żadnej innej formy wsparcia w tej kwestii nie ma, nie dajcie się nabrać, może jeszcze założę konto na buy coffee, ale nie wiem)

Na nadchodzący Nowy Rok życzymy Wam przede wszystkim zdrowia, spokoju i ludzi, z którymi da się przejść nawet trudniejsze odcinki drogi.

Dziękujemy, że jesteście z nami od tylu lat.

Dorota&Mariusz